Handelsbetingelser

Aldersgrænse.
Du skal være fyldt minimum 18 år for at kunne handle hos os. Ved godkendelse af din ordre bekræfter du at være fyldt minimum 18 år på dagen for afgivet bestilling. Ved levering af de bestilte varer kan der forlanges dokumentation ved gyldigt billede ID.

Personlige oplysninger.
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?
For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, E-mail adresse.

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til VINGÅRDEN sælges på ingen måde videre til tredjemand og benyttes kun inden for koncernen, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos VINGÅRDEN har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes via e-mail

Priser.
Alle priser er i danske kroner inkl. moms og de i dag gældende afgifter. Priserne er ekskl. fragt / levering. Vi har valgt at sælge vinene til de bedste priser, og ønsker du levering tillægges der fragt på kr. 70,00 kr. pr. ordre uanset antal flasker. Dog vil det være fragtfrit ved ordre over 1.000,00 kr.

Prispolitik.
Vores prispolitik er ganske simple. Prisen pr. flaske er gældende ved løssalg og er fastsat ud fra en seriøs vurdering for vinenes kvalitetsmæssige niveau samt oplevelse. Dette for at give vores kunder en retningslinje om, hvilket niveau vinen har. Det er meget vigtigt at slå fast, at vores pris pr. flaske ikke er en “førpris” eller “normalpris”. Det er prisen ved løssalg, dvs. ikke hele kasser. Prisen ved køb af hele kasser ( v/12 flasker ) er det gode køb hvor vi garanterer at du får meget mere end du betaler for. Vores filosofi er, at du som kunde altid skal føle at du er kommet hjem med mere end du egentligt har betalt for. Vores koncept er bygget op på storkøb, gennem vores sammenarbejdes partnere, opkøb af konkursbo samt egenproduktion af vine hvor ingen andre skal tjene guld på varerne, blandt andet fra vores egen vinmark på Granhøjgaard.

Minimumskøb – Smagekasser.
Hos os betinger du dig ikke til at købe hele kasser af en vin. Du kan sammensætte din egen smagekasse på min. 12 flasker. Den pris du betaler pr. flaske i din egen smagekasse er 12 stk. prisen hos os. Det gør at du kan smage forskellige vine inden du beslutter dig for at købe hele kasser af en enkelt varer. Når du komponere din smagekasse menes der at du kan vælge 1 flaske af hver variant til 12-stk’s prisen.

Bestilling.
Vi bestræber os på at afsende bestilte varer hver dag. Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af os.

Hvis din bestilling haster og du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, er det en god idé at skrive dette under bemærkninger.