Tilbud

Tenuta L’Ariosa I Simboli Cannonau di Sardegna DOC

(1 kundeanmeldelse)

DKK 145,00 DKK 119,00 DKK 148,75

Kategori:

Beskrivelse

Cannonau Sardiniens hofdrue

Cannonau er den mest dyrkede drue på Sardinien og det er der en grund til – den har perfekte vækstforhold på den lille middelhavsø ud for Italiens fastland. Cannonau er også kaldet Grenache eller Garncha hvis den kommer fra Spanien og giver os vine med en let rød farve og masser af power der balancerer rigtig fint med elegance og dybde.

Tenuta L’ariosa Cannonau di Sardegna 2018
Klassisk farve som vi kender det fra grenache i glasset, med en flot gennemsigtig rød farve og lyse kanter. Man skal bestemt ikke lade sig snyde af det lette ydre, og det kan allerede fornemmes i næsen. Et væld af røde bær og blåbær rammer næsen, sammen med blomme, nymalet kaffe, tobak og nellikker fra månederne på egetræsfade. Det er en fyldig og kraftig vin med en hvis elegance og en lethed over sig. Tanninerne er silkebløde og der er meget lidt syre til stede.

En virkelig flot og elegant vin til under 100,- med både power, elegance og masser af smag. Perfekt til grillet kød, krydrede retter uden chili , kraftige pastaretter, lasagne og de fyldige kødgryder.

Tenuta L’ariosa
Vinmarkerne ligge lige der hvor klippe og vand møder hinanden og krydret med en god brise er der virkelig gode vækstforhold. Der høstes ved håndkraft og med lavt udbytte, så kvaliteten er i top.

1 anmeldelse af Tenuta L’Ariosa I Simboli Cannonau di Sardegna DOC

  1. Madonna

    It needs to be tried again

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *